Leverancier voor al uw Horeca Apparatuur
Leverancier voor al uw Horeca Apparatuur
Winkelwagen 0

RATIONAL iCombi Pro - Nieuwste Uitvinding

Zomer 2020 heeft Rational haar nieuwste uitvinding gelanceerd; iCombi Pro. De iCombi Pro denkt mee, vergeet niets en past vanzelf aan. Instellen van het gewenste resultaat is het enige wat nodig is. De iCombi Pro past vervolgens de vochtigheid, luchtsnelheid en temperatuur vanzelf aan. Hiermee wordt het beste resultaat gegarandeerd. Ook als een steak een keer dikker is dan anders, de deur een keer vaker opengaat of wanneer het product kouder is dan normaal.

De iCombi Pro beschikt over verschillende functies die het kookproces vereenvoudigen; iProductionManager, iCookingSuite, iDensityControl, iCareSystem.

  • iProductionManageriProductionManager zorgt voor een optimaal gebruik van de iCombi Pro. Adviseert welke gerechten tegelijk kunnen worden bereid en de gebruiker kiest de modus: zo snel mogelijk bereid, om dezelfde tijd gereed of met het minste energieverbruik
  • iCookingSuiteiCookingSuite is het meest uitgebreide kookboek ooit in een apparaat van RATIONAL. Stel het gewenste resultaat in en iCookingSuite in de iCombi Pro doet de rest. Gaat tussentijds de deur open, past iCookingSuite automatisch de resttijd aan. En de bediening? Die is intuïtief.
  • iDensityControliDensityControl zorgt voor het beste klimaat in de bereidingsruimte. Samen met de andere functies zorgt de verbeterde versie voor een 50% hogere productiviteit, verkort de bereidingstijd met 10% en bespaart 10% meer op energie en water consumptie dan het vorige model
  • iCareSystemiCareSystem is de reinigingsfunctie van de iCombi Pro. Met een tussentijds reinigingsprogramma van slechts 12 minuten is deze weer snel beschikbaar. En aan het eind van de dag werkt er nog eentje door, iCareSystem reinigt de iCombi Pro intensief zodat deze de volgende morgen weer klaar is voor gebruik.

Wilt u nog meer te weten komen over dit product, kunt u gerust contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. Kral Gastro staat altijd voor u klaar. 


Nieuwer bericht